Den nemme vej til at finde dit nye hjem på Costa del Sol, Spanien - til den rigtige pris

Lejlighed Torre del Mar

Torre del Mar | | Vélez Málaga
€265.000
2650€/m²
3
2
100m²
6m²
-
Fælles
1990

Fantastisk moderniseret lejlighed med en fremragende beliggenhed i Torre del Mar, tæt på butikker, restauranter og mindre end 400 meter fra stranden. Det store butikscenter, golfbanen og vandlandet ligger blot et par minutters kørsel derfra.

Du træder ind i lejligheden i en entre, der ligger i åben forbindelse med stuen. Så snart du kommer ind, giver lejligheden en moderne stil stemning, med et strejf af avantgarde, med sine omhyggeligt udvalgte hvide og mørkegrå vægge og matchende lyst gulv med aldrede træ look. Forskellen i farver på væggene er med til at opdele rummet i opholds- og spisestue, hvilket også giver det en afslappet og hyggelig følelse. Du har adgang til en terrasse med sol både om morgenen og om eftermiddagen, da den er orienteret mod øst og vest.

Når du går ind i det fuldt udstyrede køkken, bliver du mødt af moderne hvidevarer med et design, der leger med lyse metaller og hvide overflader i forskellige materialer. I samme rum har du det andet spiseområde i lejligheden, det er rummeligt og fantastisk til at spise morgenmad eller bare en morgenkaffe.

Ejendommen havde oprindeligt 4 soveværelser, men de er blevet omdannet til 3 større soveværelser. Hvor “the master bedtoom” igen udnytter brugen af flere farver til at give den en afslappet og hyggelig stemning. Lejligheden har 2 badeværelser med bruser.

Lejligheden er blevet fuldstændig renoveret, har ny elektrisk installation, VVS, laminatgulv, glatte vægge, hvidlakerede døre, meget minimalistisk og maksimerer lysstyrken, klar til at flytte ind. Derudover har den aircondition med varme- og kuldepumpe i stuen og i to soveværelser.

Ejendommen ligger i et privat boligområde med elevator, fælles pool, som man kan nyde i de varmeste måneder, samt haveområder.

Lejlighed Torre del Mar

Kontakt ejendomsmægler

  • Indtast din email eller dit telefonnummer, så du kan modtage et svar
*Når du trykker på ”Send forespørgsel” accepterer du, at vi videregiver dine oplysninger til ejendomsmægleren. Læs mere om, hvordan vi behandler dine personlige oplysninger i vores fortrolighedspolitik.

Boligens funktioner

Lokation

Tæt på havetTæt på byTæt på golfTæt på havnTæt på butikkerTæt på skoleTæt på marina

Udsigter

-

Orientering

-

Klimastyring

Aircondition - varm & kold

Parkering

Ingen parkering

Lokation

×