Den nemme vej til at finde dit nye hjem på Costa del Sol, Spanien - til den rigtige pris

Villa New Golden Mile

New Golden Mile | 29680 | Estepona
Fra €1.200.000
6417€/m²
+4
+4
+187m²
+62m²
+1058m²
-
Privat

Dette er en luksusudvikling af 8 private villaer beliggende i en sikret indhegnet golf- og countryklubejendom. Disse fantastiske villaer er placeret i en førsteklasses beliggenhed på første linje af La Resina Golf Course.
Hver villa er omhyggeligt designet med en moderne og nutidig stil sammen med en funktionel fordeling, der medbringer et behageligt og komfortabelt hjem, hvor du kan nyde en vidunderlig udsigt over Middelhavet.

Udviklingen er designet til at maksimere det indendørs-udendørs flow, hvor naturligt lys vil strømme gennem hvert hjørne af dit hjem. Denne rummelige villa er fordelt på 2 etager og har dobbelthøjde til loftet i stuen, som bringer lys hen over huset hele dagen lang. Disse luksusvillaer vil blive bygget med kun de fineste materialer overalt. Alle de kvaliteter, vi bruger i vores huse, er af højeste standard.

Afslapning starter fra det øjeblik, du kommer hjem. Det åbne design af vores villaer understreger forholdet mellem eksteriør og interiør, hvilket giver anledning til et unikt harmonisk rum.
Fra din have kan du nyde den fantastiske havudsigt og de mest betagende solnedgange.

Fra det øjeblik du passerer gennem sikkerhedsbuen i La Resina, kan du være sikker på, at dit hjem er sikkert. Baseret ved indgangen har du et 24-timers sikkerhedssystem. Vi ved, at fred i sindet er værd.
Du vil slutte dig til den familievenlige countryklub La Resina Golf. Udover golf har denne eksklusive klub et gymnastiksal, paddle, tennisbaner og et lille indkøbscenter.

Hvis du elsker golf, er du på det rigtige sted! Nyd at dyrke din yndlingssport i perfekte omgivelser! La Resina Golf betragtes som en af de bedste 9-hullers på Costa del Sol; Det har storslåede haver og landskabspleje.
Ud over La Resina Golf er der omkring 40 golfbaner i nærheden af dig. En af dem er Villa Padierna Golf kun 10 minutter fra dit hjem, som også ligger i naturlige omgivelser, hvor golfudøvelsen bliver en unik oplevelse.

Villa New Golden Mile

Kontakt ejendomsmægler

  • Indtast din email eller dit telefonnummer, så du kan modtage et svar
*Når du trykker på ”Send forespørgsel” accepterer du, at vi videregiver dine oplysninger til ejendomsmægleren. Læs mere om, hvordan vi behandler dine personlige oplysninger i vores fortrolighedspolitik.

Boligens funktioner

Lokation

Tæt på golf

Udsigter

Havudsigt

Orientering

Sydøst

Klimastyring

Aircondition - varm & koldGulvvarme badeværelser

Parkering

GarageFlere parkeringspladser

Lokation

×