Den nemme vej til at finde dit nye hjem på Costa del Sol, Spanien - til den rigtige pris

Rækkehus Caleta de Vélez

Caleta de Vélez | 29751 | Vélez Málaga
€349.000
2492€/m²
4
2
140m²
-
-
Fælles
1991

Hyggeligt hjørne rækkehus med tre etager beliggende i en privilegeret urbanisering kun 100 meter fra marinaen i Caleta de Vélez og meget tæt på flere tjenester såsom apotek, supermarkeder, butikker, caféer, restauranter og busstoppested. Golfbanen og indkøbscenteret ligger blot et par minutters kørsel derfra.

Indtastning gennem hoveddøren finder vi en hal, en stor stue, et nyt køkken, meget lyst, rummeligt og uafhængigt, vaskerum og et toilet.

Gennem trapper får du adgang til første sal, hvor der er tre soveværelser, den vigtigste med terrasse og et badeværelse med bidet og bruser.

Kælderen består af en stor privat garage med masser af opbevaringsplads, et meget rummeligt soveværelse med en stor indbygget garderobe og et andet badeværelse.

Huset er meget lyst og har aircondition, monterede garderobeskabe og flere terrasser, hvor du kan nyde det gode klima, der tilbydes af Costa del Sol.

Komplekset er meget stille og bekendt med en stor fælles pool og smukke haver.

Rækkehus Caleta de Vélez

Kontakt ejendomsmægler

  • Indtast din email eller dit telefonnummer, så du kan modtage et svar
*Når du trykker på ”Send forespørgsel” accepterer du, at vi videregiver dine oplysninger til ejendomsmægleren. Læs mere om, hvordan vi behandler dine personlige oplysninger i vores fortrolighedspolitik.

Boligens funktioner

Lokation

UrbaniseringTæt på havetTæt på byTæt på golfTæt på havnTæt på butikkerTæt på skoleTæt på marina

Udsigter

Udsigt til haven

Orientering

-

Klimastyring

Aircondition - varm & kold

Parkering

Garage

Lokation

×