Den nemme vej til at finde dit nye hjem på Costa del Sol, Spanien - til den rigtige pris

Villa Calahonda

Calahonda | 29649 | Mijas Costa
€1.195.000
5195€/m²
5
3
230m²
94m²
259m²
Privat
2019

Helt ny og rummelig dobbeltvilla bygget i et fantastisk dansk design.
Beliggende i frontlinjen til Cabopino Golf, er dette hus vestvendt med eftermiddagssol. Det har en anlagt have med privat pool.

LAYOUT: Entre med dobbelt højde og gæstetoilet, opgraderet åbent køkken med ø og lys stue med udgang til terrasse, privat have og poolområde. Ovenpå er 3 soveværelser, 2 badeværelser. Det største soveværelse er en-suite med påklædningsområde og adgang til åben terrasse med en imponerende udsigt over haven, goilfbanen, havet og bjergene i baggrunden, en ideel ramme for de mest romantiske solnedgange.
Kælderen har naturligt lys og omfatter en 2. stue med tilstødende imponerende bodega, 2 yderligere soveværelser, der deler 1 badeværelse.
Der er en lille garage, der snarere tæller som et stort depotrum, teknisk udstyrsrum

SPECIFIKATIONER; Villaen er blevet opgraderet med hvide marmorgulve overalt, et luksuskøkken, indbyggede skabe og installeret gulvvarme på entréplan og på første sal. Derudover har den aircondition varmt og koldt, delvist dobbelthøjde lofter i opholdsrum, elektriske persienner, termoruder med luftkammer og solafskærmning, varmt vand fra solpaneler,

Det udendørs vedligeholdes af fællesskabet, som omfatter haven, poolen, vinduespudsning mv.

FÆLLESSKABET stod færdigt i 2020 og har i alt kun 14 huse, det er fuldt lukket med CCTV.
Beliggenheden er rolig og i det fugtige etablerede område Calahonda i Mijas kommune, men dette hus grænser op til Marbella kommune og kan også nås fra Cabopino.
30 minutters gåafstand til stranden, eller 5 minutter i bil. For at shoppe eller besøge masser af caféer og restauranter er Calhonda et område med fuld service, det er delvist beboelse og for feriegæster.

AFSTAND:
5 minutters kørsel til de kommercielle områder i Calahonda og Elviria
15 minutters kørsel til både det centrale Marbella og Fuengirola
30 minutters kørsel til Málaga Lufthavn

Villa Calahonda

Kontakt ejendomsmægler

  • Indtast din email eller dit telefonnummer, så du kan modtage et svar
*Når du trykker på ”Send forespørgsel” accepterer du, at vi videregiver dine oplysninger til ejendomsmægleren. Læs mere om, hvordan vi behandler dine personlige oplysninger i vores fortrolighedspolitik.

Boligens funktioner

Lokation

-

Udsigter

-

Orientering

Vest

Klimastyring

-

Parkering

Privat parkering

Lokation

×