Den nemme vej til at finde dit nye hjem på Costa del Sol, Spanien - til den rigtige pris

Villa Marbesa

Marbesa | 29604 | Marbella East
€2.850.000
7765€/m²
5
5
367m²
218m²
867m²
Privat
2000

Klar til at flytte ind…! Villa Verde Mare er et fantastisk og stilfuldt hjem, der netop er blevet færdiggjort. Det er beliggende tæt på stranden i Marbesa, et af de mest trendy badebyer i Marbella East.
Designet og stylet af en af Marbellas anerkendte arkitekter og top indretningsdesignere, denne villa kræver virkelig et besøg for fuld påskønnelse.
Villaen er bygget til høje kvaliteter hele vejen igennem, og tilbyder smart interiør.

LAYOUT: Entréplan omfatter entre med garderobe til gæster, en rummelig stue med en imponerende moderne pejs, en spiseplads, et rummeligt køkken udstyret med hårde hvidevarer fra MIele og Silestone bordplade, et separat vaskerum. Alle områder har ført til terrasserne og poolområdet. På dette niveau er der også 2 elegante soveværelser, begge med en-suite badeværelser.
Den unikke 90m2 master bedroom suite optager hele det øverste niveau med separat make-up område, stort boutique-stil omklædningsrum og adgang til stor privat terrasse.
Nederste etage har 2 soveværelser en-suite.

SPECS inkluderer klimaanlæg varmt og koldt, gulvvarme i hele huset, intelligent hjemmesystem, 90 x 90 cm keramiske fliser osv.
Poolen måler 11 meter og er omgivet af anlagte haver.

Møblerne er IKKE inkluderet i prisen, men kan købes separat, for information og pris spørg os!

Marbesa er en veletableret urbanisering ved stranden beliggende mellem Cabopino og Elviria i Marbella East inden for 10 minutters kørsel fra centrum af Marbella. Området består af en blanding af mindre villaer i traditionel stil og større luksusboliger med moderne design.
Langs stranden har du en række typiske og charmerende restauranter
Elviria er hovedcentret i Marbella Øst med alt i tjenester og faciliteter, herunder golfbaner, 5-stjernede internationale hoteller, private og offentlige skoler osv.

Villa Marbesa

Kontakt ejendomsmægler

  • Indtast din email eller dit telefonnummer, så du kan modtage et svar
*Når du trykker på ”Send forespørgsel” accepterer du, at vi videregiver dine oplysninger til ejendomsmægleren. Læs mere om, hvordan vi behandler dine personlige oplysninger i vores fortrolighedspolitik.

Boligens funktioner

Lokation

-

Udsigter

-

Orientering

-

Klimastyring

-

Parkering

Privat parkering

Lokation

×