Den nemme vej til at finde dit nye hjem på Costa del Sol, Spanien - til den rigtige pris

Villa Campo Mijas

Campo Mijas | 29651 | Mijas
€1.120.000
3085€/m²
5
5
363m²
-
2090m²
Privat
1988

Stor familievilla i Campo Mijas, Mijas Costa, beliggende på en stille beliggende dobbelt grund mellem 2 gader og med udsigt over det omkringliggende område, til Fuengirola og ud til havet. Haven byder på fuld privatliv og et dejligt poolområde. Ejendommen er sydvendt. Masser af plads til familien. Dette føles som hjemme!
En romantisk indgang med et lille vandelement fører til hovedhuset med en god gang, en rummelig stue med pejs. Køkkenet er totalrenoveret og udvidet i 2021 med en ø og dejlig morgenmads-/spiseplads. Køkkenet åbner op til en ombygget åben terrasse med havudsigt. Køkkenet forbinder også direkte med den dobbelte garage, der igen har adgang til hovedindgangen og gaden ovenfor.
I hovedhuset er 3 soveværelser, 3 badeværelser. Alle værelser har udgang til åbne terrasser. Den dobbelte garage byder på masser af plads også til at opbevare ting væk.
En intern trappe fører dig til det lavere niveau, der omfatter en nyrenoveret fuldt uafhængig gæstelejlighed med stort åbent køkken, stue, 2 soveværelser en-suite. Gæstesoveværelset har direkte adgang fra den nederste gade, igen med en lukket garage til 2 biler.
På haveplan er et hjemmekontor med pejs og badeværelse.
Campo Mijas er en rolig og populær urbanisering, der hovedsageligt består af villaer over Fuengirola.

Villa Campo Mijas

Kontakt ejendomsmægler

  • Indtast din email eller dit telefonnummer, så du kan modtage et svar
*Når du trykker på ”Send forespørgsel” accepterer du, at vi videregiver dine oplysninger til ejendomsmægleren. Læs mere om, hvordan vi behandler dine personlige oplysninger i vores fortrolighedspolitik.

Boligens funktioner

Lokation

-

Udsigter

Udsigt til havenHavudsigtUdsigt over by

Orientering

Syd

Klimastyring

-

Parkering

Garage

Lokation

×