Den nemme vej til at finde dit nye hjem på Costa del Sol, Spanien - til den rigtige pris

Byhus Rio Real

Rio Real | 29603 | Marbella East
Fra €1.215.000
2845€/m²
+4
+5
+427m²
+145m²
-
-
Ingen pool

27 eksklusive dobbelthuse med fremragende finish. Dens konstruktion på forskellige niveauer, for en perfekt tilpasning til landets hældning, vil lade dig nyde den vidunderlige udsigt over Middelhavet fra hvert enkelt hjem.

Beliggende i en udvikling med store haver, en udendørs fælles swimmingpool, fitnesscenter, sauna, tyrkisk bad, massagerum og stier til hjem, er dette det perfekte sted at blive kaldt hjem.

Rækkehusene har et solarium og en privat swimmingpool på øverste etage, et perfekt sted, hvorfra du kan beundre skønheden i Marbella, havet og bjergene.
Den hvide farve og moderne arkitektur viser de smukkeste aspekter af Middelhavets essens, både på ydersiden og indersiden af hver ejendom.

Her tilbyder vi dig 2 slags boliger, 4 og 5 værelses huse, fordelt i kælder, stueetage, første sal og solarium med swimmingpool. Ejendommene har en underjordisk garage for at undgå, at køretøjer kører langs bebyggelsen.

Interiøret er designet med et højt niveau af finish, skabt til at give dig og din familie den bedste komfort. På grund af de rummelige rum og store vinduespartier er lys og natur en del af alle rum i dit hjem, hvilket gør fusionen af eksteriør og interiør til en kendsgerning.

Få adgang til dit nye hjem fra enhver enhed ved hjælp af vores virtuelle tur, og nyd en fordybende oplevelse takket være virtual reality. Oplev alle værelserne, kig ud fra terrasserne og gå en tur i haven fra din egen lænestol.

Byhus Rio Real

Kontakt ejendomsmægler

  • Indtast din email eller dit telefonnummer, så du kan modtage et svar
*Når du trykker på ”Send forespørgsel” accepterer du, at vi videregiver dine oplysninger til ejendomsmægleren. Læs mere om, hvordan vi behandler dine personlige oplysninger i vores fortrolighedspolitik.

Boligens funktioner

Lokation

-

Udsigter

-

Orientering

Sydvest

Klimastyring

-

Parkering

Privat parkeringFlere parkeringspladser

Lokation

×