Den nemme vej til at finde dit nye hjem på Costa del Sol, Spanien - til den rigtige pris

Villa Calahonda

Calahonda | 29649 | Mijas Costa
€1.500.000
3318€/m²
5
3
452m²
-
991m²
2006
Privat

En fantastisk luksusvilla beliggende i en rolig og eksklusiv blind vej i nedre Calahonda, Mijas Costa.

Denne lyse og moderne sydvendte villa er præsenteret i førsteklasses stand og ligger på en stor flad grund på omkring 1000m2 komplet med privat swimmingpool og frodige grønne haver.

Villaen består af, på entréplan, af entré, ekspansiv spisestue med fantastisk pejs, fuldt udstyret køkken med central kogeø, et soveværelse med dobbeltseng, der i øjeblikket bruges som kontor og et gæstetoilet. Både stuen og kontoret har udgang til en dejlig overdækket terrasse med udsigt over haven.

Ovenpå finder vi hovedsoveværelset med et stort privat badeværelse og walk-in-garderobe samt to yderligere to soveværelser med dobbeltsenge (et også med eget walk-in-garderobe), endnu et komplet badeværelse og en stor terrasse med udsigt over ejendommen.

I kælderetagen er der yderligere et soveværelse med dobbeltseng, komplet badeværelse, vaskerum, som nemt kunne blive et fuldt udstyret køkken og meget mere plads til en potentiel gymnastiksal, spillelokale eller hjemmebiograf.

Ejendommen har creme marmorgulve med gulvvarme overalt, elektriske porte, alarmsystem, satellit-tv, varm og kold aircondition, LED dæmper belysning samt garage og privat parkering til flere biler.

Udbydes til salg fuldt møbleret denne ejendom er for god til at gå glip af!

Villa Calahonda

Kontakt ejendomsmægler

  • Indtast din email eller dit telefonnummer, så du kan modtage et svar
*Når du trykker på ”Send forespørgsel” accepterer du, at vi videregiver dine oplysninger til ejendomsmægleren. Læs mere om, hvordan vi behandler dine personlige oplysninger i vores fortrolighedspolitik.

Boligens funktioner

Lokation

Tæt på golfTæt på butikkerTæt på havet

Udsigter

Udsigt til havenSkovudsigt

Orientering

Syd

Klimastyring

Aircondition - varm & koldPejsGulvvarme

Parkering

Garage

Lokation

×