Den nemme vej til at finde dit nye hjem på Costa del Sol, Spanien - til den rigtige pris

Villa Torremuelle

Torremuelle | 29631 | Benalmádena
€625.000
1893€/m²
5
4
330m²
-
714m²
1974
Privat

Rigtig fin villa med 5 soveværelser og 4 badeværelser. Oprindeligt bygget i 1974, da geder frekventerede stationsplatformen, er ejendommen blevet omfattende ombygget i 2006 for at give et hovedhus og en selvstændig penthouselejlighed på 48m2 og et stort solarium. Når man kommer i bil, er der indgange på hver side af den rektangulære grund på 714m2, og to store aflåsningsgarage i gadeplan. En af disse fungerer også som pumpehus til poolen på 90m2, som giver den nyttige mulighed for et skydedæksel. Der er fire hovedterrasseområder, der vender mod forskellige retninger af skygge eller sol, en idyllisk blåregn-pergola med en murstens-uilt grill og mango-, avocado- og citrustræer, der supplerer kosten.
Interiøret er blevet ombygget og vedligeholdt til en god standard. Aircondition, elektriske varmelegemer og en ventilatorstøttet pejs styrer stemningen indeni. Der er i alt tre komplette badeværelser og to udstyrede køkkener, flere receptionslokaler, en smuk veranda, omklædningsrum, arbejdsværelse, indbyggede garderobeskabe med spejle og så videre, klimagardiner, luftvinger, der giver komfortable fællesrum eller adskilte boliger til familie og gæster. . Alternativt kan nogle ændringer omdanne lokalerne til flere lejelige enheder. Orientering, Syd-Øst og Syd-Vest. Gode forholda, anden sal bygget 2003, nye gulve, tagdækning, vand/pool pumper. termo-solar vandvarmeenhed 2021, Toro vandings- og segurisur sikkerhedssystemer kræver eftersyn. Depot, udvendig adgang til fem aflåselige skure/skabe.
Afstande, Cercanias Station og ATM kun 3 min.
Forbundet til det spanske jernbanesystem og lufthavne på få øjeblikke, tilbyder det hele rækken af sædvanlige Costa-faciliteter, mens den bevarer landlig fred og ro, forstyrret i skumringen af en ugles tuden. Udvendige faciliteter inden for udsigt omfatter skove, parkområder, det lokale fritids- og sportscenter, den buddhistiske Stupa, charmen ved Benalmadena Pueblo, sofistikerede hoteller og restauranter.

Villa Torremuelle

Kontakt ejendomsmægler

  • Indtast din email eller dit telefonnummer, så du kan modtage et svar
*Når du trykker på ”Send forespørgsel” accepterer du, at vi videregiver dine oplysninger til ejendomsmægleren. Læs mere om, hvordan vi behandler dine personlige oplysninger i vores fortrolighedspolitik.

Boligens funktioner

Lokation

Tæt på golfTæt på butikkerTæt på skoleUrbanisering

Udsigter

Udsigt over byHavudsigtBjergudsigt

Orientering

Vest

Klimastyring

-

Parkering

Garage

Lokation

×