Den nemme vej til at finde dit nye hjem på Costa del Sol, Spanien - til den rigtige pris

Rækkehus Las Chapas

Las Chapas | 29604 | Marbella East
€499.000
2320€/m²
3
4
215m²
-
60m²
1989
Fælles

En stor parcelvilla i et lille fællesskab af huse i Reserva de Marbella, der ligger kun en kort gåtur til Sinbad -stranden.

Huset er bygget over et niveau med store værelser overalt og har et dejligt flow og en unik antik trædøråbning, der sætter tome perfekt til resten af huset.

Ejendommen består af tre soveværelser med dobbeltsenge, hvoraf to er ensuite og fire badeværelser, en dejlig L -formet stue med pejs og et moderne køkken med separat bryggers, der er blevet renoveret for nylig.

Når vi bevæger os udenfor, finder vi 60m2 privat have komplet med et udendørs madlavningsområde med grill, og hvis det ikke er nok plads, har vi også en tagterrasse, hvor du kan solbade af hjertens lyst.

En ekstra bonus med denne ejendom er et stort 60m2 kælderrum, der oprindeligt blev brugt af de tidligere ejere som et privat diskotek, men lige så godt kunne bruges som et biograflokale, gymnastiksal eller spillerum,

Fællesskabet er lille og godt administreret med en dejlig stor fælles swimmingpool.

Til salg til salg del møbleret, leveres huset med en privat off -road parkeringsplads.

Rækkehus Las Chapas

Kontakt ejendomsmægler

  • Indtast din email eller dit telefonnummer, så du kan modtage et svar
*Når du trykker på ”Send forespørgsel” accepterer du, at vi videregiver dine oplysninger til ejendomsmægleren. Læs mere om, hvordan vi behandler dine personlige oplysninger i vores fortrolighedspolitik.

Boligens funktioner

Lokation

Tæt på golfTæt på butikkerTæt på havet

Udsigter

Udsigt til haven

Orientering

Syd

Klimastyring

Aircondition - varm & koldPejs

Parkering

Privat parkering

Lokation

×