Den nemme vej til at finde dit nye hjem på Costa del Sol, Spanien - til den rigtige pris

Villa Mijas Golf

Mijas Golf | 29651 | Mijas
€2.339.000
3496€/m²
8
8
669m²
-
1703m²
2003
Privat

Et enestående middelhavs -palæ med betagende golf-, hav- og bjergudsigt, der byder på omkring 1000m2 levende og underholdende rum. Bygget over 3 etager med elevatoradgang mellem etagerne ligger ejendommen på en stor grund på over 1700m2 med upåklagelig have, 75m2 infinity -swimmingpool og parkering til flere biler.

Ejendommen byder dig velkommen gennem en entré med foyer med dobbelt højde og et stort billedvindue, der afslører udsigt over golfbanen, så snart du går ind, hvilket virkelig sætter tonen for huset. På dette niveau finder vi tre soveværelser med dobbeltsenge, et med eget badeværelse og walk-in-garderober samt et andet komplet badeværelse. Dette er en meget smart designet ejendom med alt stue og soveplads placeret på den sydlige side af ejendommen, der giver enestående panoramaudsigt og en overflod af lys i hvert værelse.

Når vi bevæger os ned til midterste etage finder vi et stort 162m2 åbent køkken og spisestue med brændeovn og adgang til en stor terrasse med forskellige områder til at sidde, slappe af og spise ude. Især udsigten fra denne terrasse er uovertruffen i Mijas Golf og gør det virkelig udfordrende at forlade. Dette niveau tilbyder også et walk-in pantry, bryggers, gæst garderobe og smart designet åbent arbejdsrum med de mest inspirerende udsigter, du nogensinde vil se fra et hjemmekontor! For ikke at glemme den 70m2 store soveværelse suite med privat terrasse, hans og hendes walk in garderober og eget badeværelse!

Ejendommens lavere niveau er hjemsted for yderligere to soveværelser med dobbeltsenge, endnu et komplet badeværelse og gæstegarderobe, lagerrum og faciliteterum samt et enormt spille-/biografrum komplet med barområde og badeværelse. Både soveværelserne på dette niveau samt spillerummet har direkte adgang til de modne haver med græsplæne, hvor vi finder infinity-swimmingpoolen og en anden stor chill out-terrasse med grillplads for at nyde spisning ved poolen.

Ejendommen har også en separat gæstelejlighed med to soveværelser med egen indgang, køkken og badeværelse, også med panoramaudsigt, så dine gæster ikke føler sig udenfor!

Mijas Golf findes kun 10 minutters kørsel fra den populære landsby La Cala de Mijas i Mijas Costa og 3,5 km vest for Fuengirola. Hjemmet til de berømte Los Lagos og Los Olivos golfbaner har området meget mere at byde på end bare som et golfresort. Et godt udvalg af faciliteter, herunder barer, restauranter, supermarkeder og sportsklubber, betyder, at du ikke behøver at tage en bil, hver gang du springer ud, men stranden ligger kun få minutters kørsel derfra. Desuden ligger det emblematiske femstjernede Byblos luksushotel, der i øjeblikket genopbygges til det første Hyatt-mærkehotel i hele Sydspanien, herunder en gastronomisk service og wellness- og spa-center i høj kvalitet, kun 400 meter fra villaen.

En enestående ejendom med en uovertruffen udsigt og bestemt en man ikke må gå glip af.

Villa Mijas Golf

Kontakt ejendomsmægler

  • Indtast din email eller dit telefonnummer, så du kan modtage et svar
*Når du trykker på ”Send forespørgsel” accepterer du, at vi videregiver dine oplysninger til ejendomsmægleren. Læs mere om, hvordan vi behandler dine personlige oplysninger i vores fortrolighedspolitik.

Boligens funktioner

Lokation

Tæt på golfTæt på butikkerTæt på havetTæt på byUrbanisering

Udsigter

HavudsigtBjergudsigtUdsigt over golfbanePanoramaudsigt

Orientering

Syd

Klimastyring

Aircondition - varm & koldPejs

Parkering

Flere parkeringspladserPrivat parkering

Lokation

×