Den nemme vej til at finde dit nye hjem på Costa del Sol, Spanien - til den rigtige pris

Rækkehus Cabopino

Cabopino | 29649 | Marbella East
€1.195.000
4023€/m²
5
4
297m²
-
400m²
2020
Privat

En fantastisk nyopført villa i den prestigefyldte Greenhill Marbella -udvikling, der ligger på grænsen til East Marbella og Mijas Costa, kun 15 minutters gang til nogle af de fineste strande på Costa del Sol.

Komplekset er lukket og sikkert, bestående af kun 14 boliger, og dette skal være det bedste hus i komplekset, ejerne har brugt tæt på 100.000 € på opgraderinger, herunder fantastiske Porcelanosa-gulve, et designerkøkken, skræddersyet Vinoteca, gulv varme i hele ejendommen, skræddersyet designerbelysning og mere.

Huset er bygget over tre etager og består af, på entréplan, entré med højt til loftet, gæstegarderobe, stor åben stue-spisestue med med gulv til loft høj kvalitet Cortizo Guardian sol termoruder og et designerkøkken med Bosch apparater og silestone bordplader. Fra stuen er der udgang til en rummelig terrasse med poleret skridsikkert kalkgulv, have med græsplæne og privat saltvandspool med LED-belysning.

Når vi flyver ovenpå finder vi tre soveværelser med dobbeltsenge og to badeværelser i topkvalitet med ROCA-porcelæn, mesteren med eget walk-in-garderobe, eget ensuite badeværelse og privat terrasse med udsigt over havet og golfen.

Nedenunder på kælderniveau er en lounge/chill out -område, yderligere to soveværelser med dobbeltsenge og et komplet badeværelse/vaskerum samt en spektakulær Vinoteca og en golfvogn, der kan bruges som ekstra opbevaring.

Fællesskabets gebyrer inkluderer vedligeholdelse af haven og poolen og vinduespudsning.

Rækkehus Cabopino

Kontakt ejendomsmægler

  • Indtast din email eller dit telefonnummer, så du kan modtage et svar
*Når du trykker på ”Send forespørgsel” accepterer du, at vi videregiver dine oplysninger til ejendomsmægleren. Læs mere om, hvordan vi behandler dine personlige oplysninger i vores fortrolighedspolitik.

Boligens funktioner

Lokation

Tæt på butikkerUrbanisering

Udsigter

HavudsigtUdsigt over golfbanePanoramaudsigt

Orientering

Sydvest

Klimastyring

Aircondition - varm & koldGulvvarme

Parkering

Privat parkering

Lokation

×