Den nemme vej til at finde dit nye hjem på Costa del Sol, Spanien - til den rigtige pris

Villa Campo Mijas

Campo Mijas | 29651 | Mijas
€599.995
2090€/m²
5
4
287m²
-
1000m²
1980
Privat

En stor villa i et boligområde i Campo Mijas på en grund på omkring 1000m2 beliggende kun 800 meter fra faciliteter.

Ejendommen er i øjeblikket konfigureret som en villa med tre soveværelser med tre badeværelser på et niveau med en toværelses lejlighed nedenunder og har elevatoradgang mellem etager. Det byder på en verden af muligheder, fra at beholde den originale konfiguration til at konvertere til et massivt familiehus.

I øjeblikket består ejendommen af, på entréplan, entre, stor lounge spisestue med en central pejs, fuldt udstyret køkken med to dobbelte stuehuse, central kogeø og granitbordplader, en lun, tre soveværelser med dobbeltsenge og tre fulde badeværelser (hvoraf to er ensuite). Stuen og køkkenet har begge adgang til en dejlig morgenmadsterrasse, hvor du kan nyde at se solopgangen med din morgenkaffe. På ejendommens sydside på dette niveau finder vi en stor opvarmet swimmingpool med sol hele dagen og en yderligere terrasse på ejendommens vestside med endnu mere plads til at leve og spise al-fresco.

Når vi bevæger os nedenunder, enten via elevatoren eller trappen, finder vi et kontor, der let kan blive endnu et soveværelse, og en selvstændig toværelses lejlighed. På denne etage finder vi også meget mere udendørs rum, herunder terrasser til solbadning og masser af have, der i øjeblikket er hjemsted for en lang række frugttræer og grøntsager, herunder citron, mango, papaya, avocado og mere.

Et niveau længere nede finder vi en kæmpe fire bil dobbelt højde garage, også med elevatoradgang, mens der oppe på indgangsniveau er der privat parkering til yderligere fire køretøjer.

Hvis det ikke er nok plads, har vi også en tagterrasse med jacuzzi og et barområde, der er klar til et udendørs køkken og solpaneler, der forsyner det varme vand.

Udbydes til salg fuldt møbleret med et væld af ekstra funktioner, herunder fiberoptisk internet, elektriske persienner, gulvvarme i hovedbadeværelset, masser af opbevaring og varmt og koldt klimaanlæg.

Villa Campo Mijas

Kontakt ejendomsmægler

  • Indtast din email eller dit telefonnummer, så du kan modtage et svar
*Når du trykker på ”Send forespørgsel” accepterer du, at vi videregiver dine oplysninger til ejendomsmægleren. Læs mere om, hvordan vi behandler dine personlige oplysninger i vores fortrolighedspolitik.

Boligens funktioner

Lokation

Tæt på butikkerTæt på havetTæt på byUrbanisering

Udsigter

BjergudsigtLandskabsudsigt

Orientering

Syd

Klimastyring

Aircondition - varm & koldPejs

Parkering

GarageFlere parkeringspladserPrivat parkering

Lokation

×