Den nemme vej til at finde dit nye hjem på Costa del Sol, Spanien - til den rigtige pris

Lejlighed Los Monteros

Los Monteros | 29603 | Marbella East
€1.200.000
4687€/m²
2
2
256m²
-
-
2005
Fælles

Netop frigivet til markedet en smuk to-værelses lejlighed i stueetagen i en førende udvikling ved stranden.

La Morera Playa er et luksuslejlighedskompleks designet af den berømte arkitekt Melvin Villarroel beliggende ved La Reserva de Los Monteros lige øst for Marbella by. Nyd miles af sandstrande lige uden for det har også mere end 10.000 m2 sub-tropiske haver helt lukket og kontrolleret af 24-timers sikkerhedsovervågning. Los Monteros Playa nyder absolut privatliv og sikkerhed for sine beboere. Fællesskabets faciliteter omfatter et motionscenter, sauna og opvarmet indendørs pool.

Denne meget generøse lejlighed har en fantastisk 256m2 med to rummelige soveværelser, begge ensuite med fantastiske badeværelser og gæstetoilet. Denne ejendom er en af et udvalg af ejendomme i La Morera playa med et valg af to, tre eller duplex -taglejligheder til rådighed.

Alle lejlighederne vender direkte mod stranden og havet og er ekstremt generøse i størrelse og indkvartering. Kvaliteten af efterbehandlingerne på La Morera Playa er på et exceptionelt niveau i forhold til nutidens nybyggeri. Bygningsspecifikationer af høj kvalitet, herunder crememarmorgulve, gulvvarme på badeværelserne og badeværelser i travertinmarmor. Hver ejendom har en dobbelt garageplads og et lagerrum.

La Morera Playa blev bygget i 2005, og de enheder, der i øjeblikket er tilgængelige, er et færdigt produkt, urbaniseringen bliver fuldstændig renoveret, og lejlighederne har aldrig været besat. Afslutning af renovering forventes slutningen af marts – april 2021

Hver ejendom har en dobbelt garageplads og et lagerrum.

Sikkert den bedste strandmulighed i frontlinjen på Costa del Sol!

Lejlighed Los Monteros

Kontakt ejendomsmægler

  • Indtast din email eller dit telefonnummer, så du kan modtage et svar
*Når du trykker på ”Send forespørgsel” accepterer du, at vi videregiver dine oplysninger til ejendomsmægleren. Læs mere om, hvordan vi behandler dine personlige oplysninger i vores fortrolighedspolitik.

Boligens funktioner

Lokation

Fronten mod strandenUrbaniseringStrandkomplex, første række

Udsigter

HavudsigtPanoramaudsigt

Orientering

Syd

Klimastyring

Aircondition - varm & koldPejs

Parkering

ParkeringskælderFlere parkeringspladser

Lokation

×