Den nemme vej til at finde dit nye hjem på Costa del Sol, Spanien - til den rigtige pris

Villa Sierrezuela

Sierrezuela | 29651 | Mijas
€850.000
1839€/m²
5
5
462m²
-
1235m²
1993
Privat

Velkommen til en af de største villaer i det eftertragtede område La Sierrezuela, i udkanten af Fuengirola, som tilbyder 2 separate boliger og er perfekt til leje eller som bed and breakfast. Hovedhuset er i 1 etage, med stor stue med hvælvede lofter, 3 soveværelser og 3 badeværelser, dejligt firkantet køkken nyrenoveret, soveværelse med skabe, eget badeværelse og udgang til terrasse.
Der er en lejlighed med et soveværelse med separat indgang med køkken, badeværelse, opbevaring og terrasse. Den anden lejlighed indeholder et stort soveværelse med 9 senge, 2 bruserum, 2 toiletter, sauna, indendørs pool og et stort spillelokale med bar, poolbord og tv-område. Der er udekøkken med spiseplads og udgang til haven. Der er en garage til en bil og masser af parkeringspladser ved indgangen til ejendommen for besøgende. Ejendommen har en smuk udsigt. Vi anbefaler stærkt fremvisningen og nøgler er tilgængelige på kontoret

Villa Sierrezuela

Kontakt ejendomsmægler

  • Indtast din email eller dit telefonnummer, så du kan modtage et svar
*Når du trykker på ”Send forespørgsel” accepterer du, at vi videregiver dine oplysninger til ejendomsmægleren. Læs mere om, hvordan vi behandler dine personlige oplysninger i vores fortrolighedspolitik.

Boligens funktioner

Lokation

Tæt på golfTæt på byUrbanisering

Udsigter

Panoramaudsigt

Orientering

Vest

Klimastyring

Aircondition - varm & koldPejs

Parkering

Garage

Lokation

×