Den nemme vej til at finde dit nye hjem på Costa del Sol, Spanien - til den rigtige pris

Villa Hacienda las Chapas

Hacienda las Chapas | 29604 | Marbella East
€1.680.000
2916€/m²
7
4
576m²
-
1554m²
1998
Privat

En storslået ejendom af meget høj kvalitet, beliggende i det prestigefyldte Hacienda Las Chapas, Marbella. Fra entréen går du gennem hovedstuen til stuen med spiseplads, klassisk bibliotek med pejs og har adgang til den store overdækkede terrasse med et stort siddeområde og spisebord med masser af plads til at invitere en stor familie eller gruppe af venner.
Det meget store fuldt udstyrede køkken har et morgenmadsområde og direkte adgang til både spisning inde og ude. På samme etage er et gæstetoilet og et gæstesoveværelse med eget bad. Trappen fører til et andet soveværelse, der i øjeblikket bruges som kontor, med eget badeværelse og det meget rummelige soveværelse med hvælvet loft og et stort badeværelse og adgang til en enorm og meget privat solterrasse.
Ejendommens nederste etage har et stort spillerum, biograf, fitnesscenter eller hvor du end vil bruge det til. Det giver også yderligere fire soveværelser, et med direkte adgang til poolen, plus et stort badeværelse, garage til tre biler, en vinkælder og vaskerum. Haven er meget privat, fordi den er smuk volgegroeid. Haven har en meget stor pool på 15 x 8 meter.

Villa Hacienda las Chapas

Kontakt ejendomsmægler

  • Indtast din email eller dit telefonnummer, så du kan modtage et svar
*Når du trykker på ”Send forespørgsel” accepterer du, at vi videregiver dine oplysninger til ejendomsmægleren. Læs mere om, hvordan vi behandler dine personlige oplysninger i vores fortrolighedspolitik.

Boligens funktioner

Lokation

Tæt på havet

Udsigter

Udsigt til haven

Orientering

Syd

Klimastyring

Aircondition - varm & koldPejs

Parkering

Garage

Lokation

×