Den nemme vej til at finde dit nye hjem på Costa del Sol, Spanien - til den rigtige pris

Villa Almayate Alto

Almayate Alto | 29749 | Vélez Málaga
€795.000
2064€/m²
4
4
385m²
-
20927m²
2012
Privat

Fantastisk parcelhus på 385m2 beliggende i en grund på 20.927m2 med uovertruffen 360 graders udsigt over havet og bjergene, i Almayate Alto.

Hovedhuset består af en enkelt etage fordelt på en indgangs veranda, hal, et stort køkken, en rummelig og lys stue, der giver adgang til terrassen og poolen med spektakulær havudsigt, toilet, tre soveværelser, den vigtigste med eget badeværelse og omklædningsrum, et andet badeværelse og to overdækkede terrasser og grillplads. Alle vinduer har myggenet.

Ejendommen har et tilknyttet pensionat med separat indgang, også udviklet på en etage med stue-køkken, badeværelse og et stort soveværelse med gulvvarme.

Ved siden af huset ligger også garagen med plads til 2 køretøjer og adgang til et værelse, der bruges som arbejdsplads og værktøj.

Omgivelserne er meget stille og har total privatliv, men er samtidig tæt på alle former for tjenester og 10 minutter i bil fra stranden. Hele vejen, der fører til ejendommen, er asfalteret og let tilgængelig.

Villa Almayate Alto

Kontakt ejendomsmægler

  • Indtast din email eller dit telefonnummer, så du kan modtage et svar
*Når du trykker på ”Send forespørgsel” accepterer du, at vi videregiver dine oplysninger til ejendomsmægleren. Læs mere om, hvordan vi behandler dine personlige oplysninger i vores fortrolighedspolitik.

Boligens funktioner

Lokation

På landet

Udsigter

LandskabsudsigtBjergudsigtHavudsigtPanoramaudsigt

Orientering

-

Klimastyring

Aircondition - varm & koldGulvvarme

Parkering

GaragePrivat parkering

Lokation

×