Den nemme vej til at finde dit nye hjem på Costa del Sol, Spanien - til den rigtige pris

Hansen Real Estate

Hansen Real Estate tog sin begyndelse i 2012, da vi så et behov for mere etik, ærlighed og seriøsitet på ejendomsmarkedet øst for Malaga. Vores hovedprioritet er at folk går herfra fuldt ud tilfredse og trygge, om det er vedrørende salg eller leje.

Hos Hansen Real Estate har vi en vision om at være den bedste og mest anbefalede mægler af kunder, grundet vores kerneværdier; etik, professionalitet og effektivitet. Vi tror stærkt på disse kerneværdier og den succes og tilfredhed dette resulterer i for alle parter.

Når man står som køber på Costa del Sol uden de store spanskkundskaber, kendskab til markedet eller kontakter, der er det man skal kontakte Hansen Real Estate- vi er nemlig med fra allerførste ide til boligen fungerer. Om det så er bistand til ansøgning om kreditlån, totalrenovering, småistandsættelser eller installation af internet, valutaveksling…

Så har du nogle spørgsmål eller bekymringer i forbindelse med køb og salg, tøv endelig ikke med at kontakte os!

Avenida Andalucia, 64, 29740 Torre del Mar, Málaga, España

Kontakt ejendomsmægler

Kontakt ejendomsmægler

  • Indtast din email eller dit telefonnummer, så du kan modtage et svar
*Når du trykker på ”Send forespørgsel” accepterer du, at vi videregiver dine oplysninger til ejendomsmægleren. Læs mere om, hvordan vi behandler dine personlige oplysninger i vores fortrolighedspolitik.
Nøgletal
1
Solgte boliger på 12 måneder
1
Solgte boliger i alt
42
Boliger til salg
×