Den nemme vej til at finde dit nye hjem på Costa del Sol, Spanien - til den rigtige pris

Om os

BoligerSpanien blev stiftet i 2021 af Frederik Otte med et simpel formål… at gøre livet nemmere for alle der ønsker at købe eller sælge en bolig i Spanien.

Frederiks første indtryk, da han købte sin egen lejlighed i Spanien, var at ”det var en komplet jungle”. Der manglede gennemsigtighed og ingen værktøjer var til rådighed til at hjælpe de enkelte købere med at træffe beslutninger. Han besluttede, at løsningen var enkel - oprette en database, der ville give adgang til både boliger til salg og solgte boliger. Resultatet er BoligerSpanien.

Hvordan virker det?
Informationer leveres af et netværk af ejendomsmæglere, der er registreret i Spanien. De registrerer boligerne, efter de foretager et salg. Mæglerne har adgang til et værktøj, som kan beregne boligens værdi ud fra solgte boliger og herved kan salgsprisen dokumenteres for både boligkøber og sælger. Alle boligoplysninger verificeres, inden de uploades for at sikre fornuftige beslutninger kan træffes baseret på nøjagtige oplysninger.

Sådan bruges BoligerSpanien

Det kunne ikke være nemmere ... simpelt og sikkert!

Boligsøgninger

  • Du kan søge efter boliger til salg i by eller område.
  • Alternativt, hvis du ikke har byen eller området, så klik Søg Kort, for at vise kortet over Spanien. For at finde boliger til salg, skal du blot zoome ind på det ønskede område og klikke på boligikonet. Hvis du ønsker at finde ud af mere omkring den specifikke bolig, så kan du klikke Vis bolig.

Find ejendomsmægler

  • Ligesom ved søgning efter bolig kan du også søge efter en ejendomsmægler til hjælp med køb eller salg. Alt du skal gøre er at vælge Find Mægler og søge efter by eller område eller du kan bruge kort søgningsmuligheden. Zoom ind på dit ønskede område, find mægleren og klik på Se profil.

Som tidligere maskinmester tilbragte Frederik mange år i udlandet. Så det var kun naturligt, at det næste kapitel i hans liv ville finde sted uden for hans hjemland Danmark.

Under regelmæssige ferier i det sydlige Spanien blev Frederik forelsket i Spanien, blæst væk af livsstil, solskin og gæstfriheden fra folket. Hans første forsøg på at købe en spansk bolig blev mødt med modstand fra banken. Efter at have valgt en for dyr lejlighed, godkendte banken ikke lånet. Det var først da en identisk lejlighed, som var prissat lavere, blev sat til salg i samme boligkompleks, at han fandt sin heldige udvej. Det er her idéen til BoligerSpanien opstod.

Siden 2019 har Frederik haft fokus på det spanske boligmarked, og i 2021 blev BoligerSpanien lanceret. Og den dyre lejlighed? Den er stadig til salg i dag….

×